Home
Kosten
Hoe werkt het
Besparingscalculator
Aanvragen
Contact
 
         U bent nu hier:  Home

Partners

Freepack

 

Freepack Software B.V. heeft, binnen een unieke formule, een uitzendbureau pakket dat volledig voldoet aan de eisen van de uitzendmarkt.

 

De programmatuur is in eigen beheer ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring met de branche.

Lees meer

Username :
Password :
Wachtwoord vergeten

Over Freepack

Freepack Software B.V. heeft, binnen een unieke formule, een uitzendbureau pakket dat volledig voldoet aan de eisen van de uitzendmarkt. De programmatuur is in eigen beheer ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring met de branche.

  

Zowel ABU leden als NBBU leden zijn zeer tevreden over onze software. Bent u niet aangesloten bij een branche-organisatie? Ook dan kunt u werken met het Freepack-uitzendbureau pakket.

 

Het unieke van onze formule is dat u niet hoeft te investeren om gebruik te maken van ons uitzendbureau pakket. U bent geen licentie-rechten verschuldigd. Wij verzorgen een compleet werkend pakket en u betaalt uitsluitend een vast maandelijks bedrag voor het gebruik, de support en het onderhoud.

 

Wilt u nadere informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid de nodige documentatie te verschaffen en/of een demonstratie te verzorgen.

 

Kijk op www.freepack.nl voor meer informatie over het product Freepack. 
 

Home      Kosten      Hoe werkt het      Besparingscalculator      Aanvragen      Contact     
 
 
© 2023 DigiStrook Privacy Policy Disclaimer Algemene voorwaarden Verwerkersovereenkomst